verbeter de stad

Meer over Bouke

Vanaf 2003 heb ik afwisselend vanuit Rijksoverheid, lokale overheid, kleine en grote adviesbureaus veel ervaring opgedaan in het verbeteren van onze leefomgeving. Nu is het tijd om deze ervaring door te geven aan anderen en met behulp van verbeter de stad een grotere impact te hebben in het verbeteren en verduurzamen van onze steden.

 

Ik kan je helpen vanuit één of meerdere van mijn drie kernkwaliteiten. Neem contact met me op als je hier meer over wilt weten.

Bouke als stadsverbeteraar

Met verbeter de stad heb ik de doelstelling om bij 5 miljoen mensen een betere en duurzamere leefomgeving te bereiken. Hiervoor werk ik het liefst samen met mede stadsverbeteraars. Vanuit verbeter de stad kan ik jou als stadsverbeteraar helpen met:

Bouke als procesbegeleider van stedelijk programmeren

Van mijn drie kernkwaliteiten is dit degene die met stip op 1 staat! Het proces van stedelijk programmeren heb ik gelukkig vele malen mogen begeleiden. Deze schat aan ervaring heeft geleid tot ‘programmeer de stad’, mijn unieke verbetertool die je door het proces van programmeren heen helpt. Ik kan je daarbij nog helpen met:

Bouke als interim team- of programmamanager

Ondertussen heb ik mooie ervaringen opgedaan als interim manager. Erg mooi om een team of programma op gang te helpen wanneer deze een extra stimulans nodig heeft.

 

Recente ervaringen bij de gemeenten Voorschoten, Wassenaar en Zeist hebben mij doen inzien dat mijn vermogen om te verbinden tussen mensen, programma’s, doelstellingen, werkvloer en politiek erg waardevol is.

 

Daarnaast het overzicht houden op het geheel en niet teveel in de details duiken handig is wanneer er resultaten behaald moeten worden.